søndag 11. mars 2012

Litt om hva vi har gjort på i helga :)

Jeg er vel ikke den eneste som synes at helga går alt for fort?! Heldigvis går ukedagene like fort, og plutselig er det fredag igjen ;) Lørdag var det litt sol ute, så da var vi kjappe med å komme oss litt ut. Daniel fikk sitt første måltid ute, på ganske mange måneder. Jeg gleder meg stort til vår og sommer, litt mer stabilt vær, litt mindre klær å ta på (Sebastian gikk inn igjen akkurat da vi var klar for å komme oss ut..), og mange timer ute i frisk luft.

Det var desverre litt mye vind ute, så det ble surt og kaldt, og Daniel ble veldig glad da jeg spurte han om vi skulle gå inn igjen..


Daniel får lunsj ute :)


Til sommeren blir nok caps og solbriller et must!Daniel er ikke vant med sola og lyset som er ute nå. Ble endel smale øyner ;)

Daniel testet ut varmesålene ute. Det var sukse :)


Lette å feste på leggen!


Ganske fornøyd for å ha kommet seg inn i varmen igjen :)

Daniel fikk kose seg i sofaen sammen med storbror da vi kom inn. Det synes lillebror er skikkelig stas. Storebror synes også det er veldig kjekt å kunne sitte slik med lillebror ei stund. Men han blir fort sliten i armen.


Er vel ikke tvil i hva Daniel har lyst på..


Vil du smake is, Daniel?

I dag, søndag, har vi hatt en ganske så rolig dag. Det regnet ganske mye, så vi har holdt oss innendørs. Daniel våknet tidlig, og pappan sto opp med han, siden jeg var på vift i går! Vi fikk besøk av tante, onkel og søskenbarn fra Valldalen. Så det var en kjekk overraskelse. Siden lillebroren min skulle feire bursdagen sin i dag, så fikk de med seg det også. Nesta gang de kommer hit på besøk, er påbygget ferdig. Jeg gleder meg til og vise frem!

Nå i ettermiddag feiret vi bursdagen til lillebroren min. Han ble 15 år denne uken ♥ Gratulerer så mye med dagen til verdens beste lillebror og onkel ♥


Daniel i finstasen ♥


Men likte ikke heilt den hatten ;) Flink til å si i fra er han i hvertfall :)


Daniel og jeg klar for feiring :)


Linnea, Eric og Daniel ser på Kaptein Sabeltann på barne-TV.

Vi dro hjem i 19 tiden, Daniel fikk stått en time, spist kveldsmat og var i seng til vanlig tid kl 2100. Da gikk pappan og Seabstian til sengs også. Daniel skal få medisin og bli snudd kl 0030, så jeg må holde meg oppe til da.

I morgen blir en spennende dag, for oss og ikke minst Daniel. Det er første dag for Daniel sin nye assistent, Monica. Vi gleder oss masse :) Monica skal være 60% (kommunal stilling) i barnehagen, og 40% hjemme (gjennom ULOBA). Daniel krever 2 til 1 store deler av dagen, og det blir veldig bra og få inn en til assistent på barnehagen. Monica følger Marianne hver dag i ukene som kommer, slik hun blir godt kjent med Daniel i barnehagen først. Vi håper det vil lette litt på opplæringsarbeidet her hjemme og at Daniel lettere vil godta at hun jobber her hjemme også. Daniel har sine meninger om det nemlig ;) Vi tar sikte på opplæring i hjemmet etter påske. Det blir selvsagt veldig godt å få litt hjelp her hjemme igjen. Vi har vært uten assistent ei stund nå, og det merkes på kroppen. Selvsagt blir det ei tilvenningsak å ha noen her hjemme igjen, både for stort og smått, men med større hus vil belastningen i hvertfall bli mye mindre enn den har vært til nå.

Velkommen skal du være, Monica ♥ Tjoho!!

8 kommentarer:

 1. Da håper jeg du snart får lagt deg også. Jeg har ei venninde med en sønn med medfødt hjerneskade. De er ofte innom meg her og hilser på hønene mine som rusler fritt omkring. Nå den 8 mars ble det masse kyllinger her, så i dag har de vært å kosa seg med bittesmå dunballer. Han virkelig storkoser seg med disse hønene mine:-). Ha en fin og kjapp uke frem til neste fredag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så kjekt med høner og kyllinger ♥ Forstår godt han koser seg med de :)

   Og poff så var ei uke til gått! Takk for kommentar! :)

   Slett
 2. Å kjære Daniels Mamma-er for første gang på bloggen din nå-og vil bare si at jeg virkelig føler med dere <3 Ser frem til å sette meg ned ikveld og lese mer på bloggen din, og bli kjent med Daniels historie. Takk for gode varme kommentarer på bloggen til Emily, tiden strekker bare ikke til alltid å svare...Men setter sååå stor pris på alle kommentarer :-) Ha en så god vårdag som dere kan-tenker på dere-vi snakkes igjen :-) Mamma`n til Lillegull, Åshild.

  SvarSlett
  Svar
  1. ♥ Takk for kommentar, Åshild ♥ Og jeg føler virkelig med dere også ♥ Nydelige Emily!

   Det er ikke så ofte jeg rekker å svare jeg heller desverre, selv om jeg gjerne skulle ha gjort det. Så det forstår jeg veldig godt! Klem!

   Slett
 3. Godt å komme seg ut da, om enn bare for en liten stund :-) Jeg er fortsatt ganske så 'fornøyd' med de varmesålene som han bruker, synes det er så godt at slikt finnes. Men selvfølgelig blir det mye bedre med vår, sommer, sol osv. Da kan jo Daniel og Sebastian spise is ute :-) Daniel er så uttrykksfull på de bildene der han sitter i armkroken til Sebastian. Klart han vil ha is - OG oppmerksomhet fra storebror. For et herlig gla'uttrykk når Sebastian gir ham oppmerksomhet - de er kjempefine på det bildet. Ble det noe is på Daniel også? Har lest tidligere at han har hatt litt spisetrening med det.
  Daniel er bare helt råtøff på bildet der dere er på vei i bursdagsfering - stiligste hårsveisen. Daniel du har helt rett; en kan ikke ha hatt når en er så kul på håret - herlig protestbilde. Nå er vi jammen allerede midt i uka og ikke lenge til helg igjen - ha en fortsatt fin uke og en fortreffelig helg.

  Go'klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kommentar! Trofast leser, alltid med gode ord på lur! ♥ Setter veldig stor pris på de!

   Ja, frisk luft er veldig godt!! Gleder meg slik til litt mer stabilt, bra vær! (Evig optimist, tross fjorårets sommer) Selvfølgelig fikk Daniel smake, Daniel får alt han ser på for tiden..hehe :) Og isen klarte han ikke å ta øynene fra :)

   Ja, her går dagene fort! Phuu! Men jo fortere dagene går, jo fortere er påbygget ferdig! :) Så kan dagene slakke ned igjen synes jeg! Takk det samme til deg! Jeg skal på scrappetreff i helgen, og gleder meg masse! :) Klem!

   Slett
  2. Scrappetreff og litt alenetid høres ut som 'balsam for sjelen'. Uansett hvor glade vi er i familie og barn så er det jammen godt å få litt tid til seg selv også - det gjør at det blir ekstra godt å være sammen igjen hele gjengen. Som sagt over - ha en fortreffelig helg og kos deg en hel haug (det gjelder selvfølgelig mann og barn også).
   Go'klemmer fra meg

   Slett
 4. ser ut som om dokke har hatt en strålende helg<3! det hva vell litt bra for daniel å komme seg ut i det strålene være:):) linnea ja! ho elsker å se på kaptein sabeltan! :) dokke får ha en strålende dag videre:):) stor klem fra rebekka<3

  SvarSlett