søndag 4. mars 2012

Søndagstur ♥

Deilig vårvær i dag igjen ♥ Vi tok turen på Emblemsanden etter vi hentet Daniel hos avlasterfamilien! Vi hadde med oss engangsgrill, pølser og varm o`boy. Siden det nærmet seg middagstid for Daniel, så vi gjorde det enkelt og tok med grøt til han. Dere som har lest bloggen jeg skreiv før ulykken, har kanskje forstått at vi alltid har vært en familie som var mye ute, uansett årstid, uansett vær. Desverre er ikke dette like enkelt lengre. Og vi har sittet inne mye det siste halve året. Vi gleder oss veldig til vår og sommer. I dag har vi fått en forsmak.


Se hva storebror har funnet under steinen!


Ei reke!


Daniel synes det var veldig spennende :)


Storebror er alltid i farta!


På utkikk etter flere kryp..


Mens noen velger å ta livet litt mer med ro. Priceless ;)


Klatremus fremdeles ;)


Selvfølgelig måtte Daniel også få se hva storbror styra med i fjøra!


Fantastisk utsikt ♥


♥ My precious child ♥


Mens vi spiste pølser og brød, fikk Daniel grøt. Og alle smakte på varm o`boy. Daniel har alltid vært glad i det ♥


Det var ikke så lett for Daniel å gå selv på steinene, og det blir tungt for oss foreldre og løfte han, så stolen var god å ha der!


Ha en fin søndagskveld! Hilsen to gode gutter ♥

5 kommentarer:

 1. Ser underbart ut. längtar till sommaren då vi ses igen. Hälsningar Carina&Morgan

  SvarSlett
 2. Så fine bilder<3 :)
  Kosligt med en familie lufte tur da. Det er 2 herlige gutter dere har da, og dere foreldre er 2 herlige mennesker dere også :) Håper dere har hatt en fin helg :) Klem<3

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder dere har tatt. Er jo så fint på Emblemssanden, har vært der selv endel ganger med pølser og glade barn. Og som oftest har barna vært våte på beina når vi dro hjem av en eller annen grun.. :) ser at Daniel stor-koste seg, og storebror hadde en flott dag , det er tydelig :))

  SvarSlett
 4. ... og en uke senere kommer kommentaren fra meg...
  Ser ut som dere hadde en KJEMPE tur :-) Bildet av pappa og Daniel er bare helt fantastisk - så godt at de fikk slappet litt av. De er så gode de guttene dine. Litt trist bilde av Daniel som sitter og ser på storebror som er nede i fjæra... men han fikk seg jo en tur nedom han også, og tenk så fantastisk at dere kunne dra på strandtur sammen hele gjengen. Brødrebildene varmer som alltid, enten det er en ivrig Sebastian som viser rekefunnet til Daniel eller det er godbildet på slutten - helt fantastisk flotte er de :-)
  Go'klem

  SvarSlett