søndag 27. mai 2012

Herlig lørdag!

I dag våknet vi til en fantastisk blå himmel ♥ Måtte det bli mange slike dager fremover! Veldig kjekt for både store og små! Vi har storkoset oss i varmen!

Jeg, Daniel og to venninner med barn, dro til Ikornnes, der er det båttreff i helgen, med sesong åpning av friluftsbadet, Elias var på besøk, der var ansiktsmaling, skattejakt med kaptein Sjøsyk og Klovnen Klumse laget ballongdyr.

Friluftsbadet var fantastisk. Det er nesten litt flaut at vi ikke har "oppdaget" dette før. 30 grader + i vannet, kiosk der du får kjøpt pølser med brød, drikke, is osv, boblebad, et lite basseng med sklie, og et annet lite plaskebasseng!

Daniel har jo nettopp vært sjuk, og jeg er ikke helt i form, så det ble bare litt plasking med beina på han i dag. Men det var deilig det ♥


Deilig å kunne ta lunsjen til Daniel ute i det fri, spesielt med denne utsikten :)

Caps? Nei takk ;)

Her hører vi på korpsmusikk. Daniel likte det, spesielt når vi trommet på bordet til musikken!

Koser oss ved bassengkanten :)

Vi prøvde oss på ansiktsmaling, og Daniel satt og lo når hun malet han ♥ DET var gøy det!! :)


Og svært fornøyd!! ♥

Tuslet oss bort til Eliasbåten.. og ble hanket inn av sjåføren ;)

Så da ble det tur med Eliasbåten på Daniel også! Han var veeeldig ivrig!! Elias er veldig populært her hjemme!!

Her kommer vi!! :)

Flinkeste båtføreren min :)

Daniel og Eliasbåten! ♥

Daniel var svært lite fornøyd når han forsto at turen var over, og at det ikke ble fler! Han er god på å "syte" når han ikke får viljen sin. Flinke, sterke, lille gutten min. You really made my day!!
Tusen takk for en flott dag Anette og Stine ♥

2 kommentarer:

 1. koselige bilder ;)

  kjekt å se dere smiler

  monikasmil

  SvarSlett
 2. Du og du for en flott familie,eller skal jeg si for ei dame du er.... Blir like imponert over ting du skriver i bloggen hver gang,om fremskritt, husbygging, maling,ting dere gjør bare å ta av seg hatten for dere. Har lest bolggen din fra begynnelsen og jeg har grått mange tårer. Så heldig Daniel er som fikk dere til mor, far og storebror. Jeg kjenner dere ikke men treffer jeg på deg engang kommer jeg til å gi deg en klem ;)) men klarer nok ikke å snakke med deg, tårene mine renner nå bare jeg tenker på dere. Stå på videre med alt dere gjør "hold ut hold sammen slå ring om det vakre som finns"
  Ønsker dere en fin sommer med alt hva det innebærer....Klem

  SvarSlett