lørdag 31. desember 2011

Bedre seint enn aldri ;)

Dere lurer kanskje på hvordan vi hadde det på julaften?

Sebastian har vel sagt hundre ganger at denne julaften var mye bedre enn i fjor. Det skulle desverre ikke så mye til. I fjor våknet Sebastian med feber, og var aleine om og åpne opp gave som julenissen hadde lagt under treet. Vi var innom legen før vi turte å ta med oss Daniel hjem fra sjukehuset. Vi var redde det var noe smittsomt, det siste vi ville var at Daniel skulle bli sjuk. Sebastian hadde ingen CRP, og barnelegen gav oss klarsignal for å ta med oss Daniel hjem ♥ Men Daniel hadde det ikke godt, og gråt seg gjennom dagen.


Hos oss kommer alltid julenissen natt til julaften. Han henger opp snop på juletreet, fyller julestrømpa og legger noen gaver under treeet. Han gjorde det i fjor også, men Sebastian var alene om gleden. Noen manglet.


Daniel har åpnet gaven fra nissen.


Julefrokosten år 2010


Julebildet år 2010. Daniel har nådd langt siden dette bildet ble tatt for ett år siden.

Fordi Daniel var i så dårlig form kjørte vi han på sjukehuset tidlig den kvelden. Vi snakket om å dra innom mamma på vei hjem igjen, men Sebastian sovnet i bilen, og var ikke i form han heller, så vi dro rett hjem for og åpne gaver.


Siste gaven er åpnet. Uttrykket sier vel sitt, en veldig overrasket gutt har fått seg bærbar PC :) Det hjalp på en ellers vond julaften

Alt låg til rette for at julaften 2011 skulle bli mye bedre. Daniel har tatt skikkelig juleferie, og har sovet lenge om morgenen (men det har blitt sene kvelder og). Så vi våknet spente og utvilte. Jeg gikk og hentet Daniel inn i senga vår, og vekte storebror. Han hoppet nesten ut av sengen :) Julestrømpene var overfulle av julesnop, juleblad, mandarin og Daniel fikk til og med tre skjønne vaskekluter i år :) Snille nissen ♥ Og i år var det mer julesnop på treet ett julekuler tror jeg ;)


To spente og glade gutter som fant gaver fra nissen liggende under juletreet ♥ Og i år var vi fulltallige julemorgenen ♥


Lillebror får hjelp av pappa med og åpne enda ei gave fra nissen!


Han fikk boka "Den første snøen". Nydelig vinterbok ♥


Årets julestrømpe ♥


Koselig julefrokost. Daniel var storfornøyd og fikk smake sjokkomelk med oss!


Mamma er så glad i deg, Daniel ♥


Daniel med julenissen han fikk i fjor, to forskjellige gutter ja!

Vi spiste middag hos mamma. Pinnekjøtt, poteter, kålrabistappe, rødkål og surkål, vigramør, pølser og ribbefettet selvsagt. Nydelig mat! Daniel fikk pløser, poteter og kålrabistappe. Fornøyd han også :)Og selveste julenissen kom også på besøk.


♥ Til Daniel, fra Julenissen ♥ Verdens beste julenisse, som kommer år etter år!


Daniel får åpne julegaven fra oss :) En temlig overrasket gutt ja ;)


Og uten tvil fornøyd ;) Å kjøpe gaver til Daniel er ikke like lett som det var før, men ei dukke viste vi kom til og bli sukse :)Dukka ler, babler, gråter, kan krype og gå.


♥ Guttane mine ♥

Vi dro hjem i 21-tida. Vi merket godt på Daniel at han ikke heilt klaret og holde oversikten over alt som skjedde. Han var spastisk, og det blir tungt og ha han på fanget når han er det. Han fikk kvelds og legge seg da vi kom hjem. Han sovnet overraskende fort. Han har ofte problem med det når han har mange inntrykk som skal bearbeides. Resten av gavene til Daniel sparte vi til dagen etter, mens vi andre satt og åpnet til seint på kveld.

Vi hadde en kjempe fin dag, og mamma var også veldig glad over at vi kunne komme dit og spise middag og åpne litt gaver. Det er ingen selvfølge lengre. Vi er evig takknemlig for at vi fortsatt er fire på julaften. Og for at vi har det så bra som vi har det.

4 kommentarer:

 1. <3

  Godt nytt år til skjønne dere <3


  Heidi.

  SvarSlett
 2. Hei
  Så godt å sjå at heie familien kosa seg på julaften, og den store framgangen Daniel har hatt fra jula 2010.
  Ønsker dere alle et Godt Nyttår og håper alt det beste for dere i 2012.
  Kommer til å følge med på bloggen din videre i motgang og medgang, latter og tårer.

  SvarSlett
 3. åh! Karina og f. Fine, fine Karina. Med den fineste familien. Vi er nok mange som er takknemlige for å få dele denne reisen med dere. Den gir nok mer til mange enn hva dere aner. Med ønsker om de beste av dager i 2012. Godt Nytt år! Klem fra Mari

  SvarSlett
 4. Jeg klarer ikke å la være å gråte når jeg ser bildene fra jula dere hadde i 2010, det ser ikke greit ut å være Daniel - tapre lille Daniel… Ikke kjekt for dere andre heller, det skjønner jeg godt. Det føles så ensomt, det bildet av Sebastian og gavene - ikke det samme uten lillebror. Jula er jo barnas høytid, og med en syk Sebastian og en Daniel som sikkert ikke skjønte helt hva som foregikk, men som hadde det veldig vondt, så kan vi nok alle skjønne at det må ha vært en vond julaften.
  Julaften 2011 :-) Kan en annet enn å smile da - kontrastene til året før er enorme, og stemningsfølelsen en får fra bildene av de to julefrokostene er så forskjellige. Denne jula ser det fredfylt ut, med en fornøyd liten Daniel og storebror i sofaen. Året før ser dere tapre ut; glade for at Daniel er der hos dere, men sørmodige, den lille kroppen som ligger og har det vondt i hjørnet taler sitt. Så glad for at denne jula blei god, det fortjente dere.
  Så godt å se ham med nissen han fikk i fjor, en helt annen Daniel :-) De andre bildene viser jo også en veldig fornøyd Daniel. Og jeg bare elsker bildet av Sebastian som gir ham et kyss på pannen - for en storebror han er.

  Det gjør så godt at dere har det bra :-)

  Go'klem

  SvarSlett