mandag 5. desember 2011

Putti Plutti Pott ♥

I dag har hele familien vært på Putti Plutti Pott. Kjempe kjekt, og ikke minst koselig. Utrolig dyktige barn, unge og voksne! Og for noen fantastisk søte rødnisser jeg har ♥ Stolt mamma ♥


Daniel klar for teater :) Å være nisse var gøy!


Koser seg på pappa sitt fang under pausen.
Vi fikk hilse på nissen med trylle skjegget etterpå. Daniel lurte fryktelig på hvem den fyren var ;)


To storfornøyde rødnisser ♥

Daniel var veldig spastisk under hele forestillingen, men slettes ikke så ille som under "Pippi feirer jul"! Vi hadde forberedt godt, hørt maaaasse på Putti Plutti Pott CDen vi har. Men han "tråkket" seg gjennom forestillingen ;) Men at han koset seg, var det ingen tvil i ;)

Mulig det ble litt mange intykk på han i dag, for han har ikke roet seg enda. La han i senga igjen nå, etter oppkast, saltvannsdråper i nesen, store spasmer, litt avslapping, Ibux ( sånn i tilfelle han har vondt), og nesespray til slutt. Han er blitt litt forkjølet også, og det skal ikke mye til, før det plager han. Jeg håper bare han sover i natt, for nå er jeg sliten ;)

I dag har vi foresten hatt byggefirmaet her, gått gjennom størrelser på vindu, dører, hvilken type vi skal ha, gulv, vegger, tak osv osv. De som graver for oss skal komme i løpet av uken! Glede ♥

Vi har også vært på ansvarsgruppemøte, og vi fikk svar på endel spørsmål vi hadde, og fikk hilst på kontaktpersonen vår fra NAV, som var der denne gangen. Det var et bra møte syntes vi begge to.

I morgen er det intervju på barnehagen som står for tur. Det har heldigvis komt inn endel søkere på stillingen der, i motsetning til stillingene her hjemme, som vi bare har fått en søker på :( Slettes ikke bra. Skulle ikke være enkelt å få tak i BPA denne gangen nei..

3 kommentarer:

 1. Så kjekt at dere koste dere på forestillingen! :)) Håper Daniel roer seg fint og at han får ei god natt!

  Klem

  SvarSlett
 2. Herlig:) Synes det blikket på nissen var bra... hvem i pokker er det liksom? ;)
  Ha en fin dag videre.
  klem fra Anine

  SvarSlett
 3. Flere koselige bilder - ja han er jammen like nydelig uansett hvilken farge nisse han er. Men slik blir det vel når en er nydelig i utgangspunktet. Og for en koselig nisse med skjegg som ser på Daniel med omsorg i blikket. Skjønner at Daniel lurte på hvem det var - fryktelig masse skjegg det der :-) En noe skeptisk Daniel ser det ut til. Tenker det er tungt å holde en spastisk liten Daniel, men en kan jo bare håpe at det blir bedre og bedre etterhvert som han blir mer vant til slike ting. Det må ha vært litt av en opplevelse for ham, lille kjempen :-)

  Begge rødnissene dine er fine - kjempefine. Håper Daniel roet seg til slutt slik at dere fikk en god natts søvn hele gjengen. Det er vel kanskje også noe som kan bli bedre med tiden - at han blir mer vant til ulike former for inntrykk og klarer og bearbeide dem.

  Rart at det ikke har vært flere søkere på stillingen hjemme hos dere - jeg synes det høres ut som en kjempespennende, utfordrende og kjekk jobb - tenk å få jobbe med Daniel og dere! Lykke til med intervjuene i barnehagen i alle fall.

  Ønsker dere en fortsatt koselig førjulstid <3

  Go'klem

  SvarSlett