tirsdag 27. desember 2011

Tirsdagskveld ♥

Daniel blir frustrert når han ikke får bli med storebror opp på rommet. Da gråter han ofte heilt til storebror blir lokka ned igjen av meg. Desverre blir ofte Daniel bunden til å bli nede i 1 etg fordi han sitter i stolen og får mat/nettopp har fått mat, han går i Innowalk eller står i ståstativet. Det sier seg selv at det ikke bare er og springe etter storebror da. Vi har heller ikke noe hjelpemiddel stående oppe, noe som kompliserer det enda mer.

Jeg trenger vel ikke å si at gleden var stor, da Daniel fikk stå oppe på rommet til Sebastian i dag. Pappan og Sebastian spilte Monopol, og Sebastian hadde valgt ut en spennende film til Daniel, så han fikk det kjekt han og. Daniel hadde det så kjekt at han ikke ville ned fra ståstativet da han var ferdig med og stå. Han ville stå mer han ;) Oppe på storebror sitt rom ♥ Vi lar ståstativet stå på storebror sitt rom, så kan han få stå der i morgen kveld også :)


Kjekt å være på storebror sitt rom ♥

9 kommentarer:

 1. Herlig<3 Tenke d var stor stas for Daniel<3 Snille storebror Sebastian<3
  Ser dere i morga,klem fra Tante M:)

  SvarSlett
 2. For en snill storebror og ikke minst så kjekt for Daniel:):) Ha en fin dag videre.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 3. For en god idé å ta opp ståstativet. Som han koser seg, helt storveis det der altså. Klart Daniel vil være der storebror er. Sebastian er bare helt herlig, må være kjekt for ham også, å kunne ha Daniel på rommet sitt av og til. Sikkert ikke bare bare for ham heller, å måtte la lillebror være igjen nede når han går opp på rommet sitt. Håper de koser seg like mye i kveld :-)
  Go'klem

  SvarSlett
 4. Så herlig <3 Ser ut som han koser seg veldig ;)

  SvarSlett
 5. Storesøsken er magiske, det finnes ikke noe som er bedre. Har en her også som storkoser seg når han får være på rommet til storesøstra:)

  God klem til deg,
  Hanne:)

  SvarSlett
 6. Ser ut som to fantastiske gutter. Håper dere hadde en fin jul, og lykke til videre!

  SvarSlett
 7. Sååå fornøyd der han står, så fint og beskrivende bilde av noe som desverre ikke er en vanlig hverdagslig ting for Daniel mer. Er helt naturlig at han ville løpt etter å blitt med sammen med storebror opp på rommet i tide og sikkert utide, om han har kunnet.

  Som Hanne over her sier, storesøsken er magiske. Det har vi sett gang på gang i vår familie, da minstemann kan være så syk som bare det, men smilet og øynene som stråler når de kommer inn i rommet og vier han oppmerksomhet <3 Heldige Daniel som har Sebastian.

  Så lurt å ta opp stativet, høres ut som han ble skikkelig inspirert til å stå, og yte det lille ekstra. Kan tenke meg gleden er stor når han får lov til det samme i morgen :)

  Stor klem til store og små.

  SvarSlett
 8. Heia! Et likens ståstativ har vi faktiskt her hjemme, som vi har brukt i nesten 1 år! :-)
  Lykke til videre med dere & goklompen deres! <3

  SvarSlett