tirsdag 27. desember 2011

Stormfulle kvelder...

Søndag ettermiddag/kveld kom stormen "Dagmar" til Ålesund. Det blåste opp til orkan styrke i løpet av kvelden. Her på Vegsundstranda var det ingen dramatikk, leikehytta vår står fortsatt og naboens råtne, men flotte trær, har bare blitt litt kortere. Lyset gikk endel ganger, og det var for det meste opplyst med levende lys og lommelyter her hjemme. Daniel var litt skremt av vinden, det knaka godt i huset og skogen "prata". Men etter han sovna i 22 tida, så sov han. Daniel liker svært dårlig vind, så jeg er ganske overrasket over at han sov seg gjennom det. Han slutter aldri og overraske!


Beate, som lenge har tenk på og korte ned litt trærna, slapp å gjøre jobben selv!

Vi andre prøvde ut Monopol spillet Sebastian fikk i julegave. Sebastian skulle egentlig overnatte hos mormor i natt, men jeg tok han med meg hjem etter vi hadde spist middag der. Da blåste det allerede kraftig, og jeg var bekymret for alle strømkablene som henger i lufta der, etter og ha fått litt av et "rakettshow" da en strømkabel ble kuttet i nærheten. Nei, da var det best for meg og ha han nær ♥ Jeg tror nokk Sebastian var glad for det etter hvert også. Godt og trygt å ligge i senga sammen med mamma og pappa når det blåste som det gjorde.

Det blåste opp til storm i går også, på langt nær så kraftig som på søndagen, men pga kraftige haggelbyger har Daniel vært våken flere ganger i natt. Og i dag er vi det nærmeste vinter vi har vært på ei stund..haggelet har lagt seg, så det kan se ut som det er litt kvitt ute ;)

Uansett vinter eller ei, det går ikke ann å gå ut med Daniel i dag heller. Men vi har i det minste strøm. Hadde den gått over lengre tid hadde vi slitt, da vi ikke har noen alternativ varmekilde i hus enda. Jeg tenker på alle de som fortsatt ikke har fått igjen strømmen, og på de som er blitt evakuerte eller er isolerte. Håper tirsdagen bringer mye godt med seg!


Mormorkos søndags kveld ♥

3 kommentarer:

 1. Ønsker dere ei god jul videre og godt nytt år:):)
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 2. Blitt mormor kos her også i jula! Inneaktiviterer er nok det beste nå om dagen ja! Klem

  SvarSlett
 3. Du er utrolig du Karina, full av omsorg. Vi er mange som tenker på de som har blitt rammet av stormen, men ikke alle tar seg tid til å skrive det ned slik som du.
  Ønsker dere fortsatt god jul <3

  Go'klem

  SvarSlett