tirsdag 6. desember 2011

Storebror og mammas helsereise!

Mens pappa styrte heimen, satt jeg og Sebastian, Anette og Andrea oss på SAS sitt fly til Gran Canaria lørdag 26 november. Turen var etterlengtet, det ble aldri noe ferie for Sebastian i sommer pga hele situasjonen vi var i, og det var han vel fortjent. Vi har storkoset oss i varmen. Det låg på rundt 28 grader hele uken, vi hadde et par dager der det var litt overskyet, ellers var det strålende sol.


Bassengområdet og nydelig solnedgang første dagen ♥


Amadores stranden. Vi tilbrakte søndagen her, men stranden var lite barnevenlig, da det ble veldig fort dypt. Men der var store bølger, så Sebastian hadde det som plommen i egget!


Stranda i Puerto Rico. Flott og barnevennlig!


Her er vi en tur på Aqualand. Sto desverre ikke heilt til forventningene, men da har vi i hvertfall vært der ;)


Sjøløveshowet på badeland! Kjempe gøy!


Her er vi på baren Harleys. Barna fikk mye oppmerksomhet av de kjekke (den ene overgikk den andre) bartenderene, og Sebastian var som en stolt hane der han satt med colaen sin :)


Kjenner på vanntemperaturen. Den låg på 19-20 grader. Avkjølede ;)


Siste dagen på stranda ♥

Nå er vi tilbake i "virkeligheten". Både jeg og spesielt Sebastian, har savnet de to som måtte være igjen her hjemme. Han drømmer om at neste tur blir en tur der vi reiser alle sammen. Han er god ♥ Uken er full av avtaler. Jeg tar meg selv i å glede meg fremover i tid igjen. Akkurat nå gleder jeg meg til neste tirsdag, for da tror jeg ikke vi har noe på programmet på ei stund. Frem til da, går det i ett.

Håper alle våre lesere får ei god natt ♥

7 kommentarer:

 1. Så flotte bilder,dit fristet det å dra.Jeg håper dere fikk slappet godt av disse dagene.
  Ha ei riktig god uke alle sammen.

  SvarSlett
 2. Så godt å få litt kvalitets tid med storebroren. Tenke det var godt med litt energi påfylling;)

  Å en liten smule misunnelig;);)
  Ha en fin dag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 3. det var vel fortjent med en sånn tur! og det er godt å høre deg si at du begynner å se fremover og glede deg til ting! så går der tydeligvis riktige veien:)

  SvarSlett
 4. Elisabet: Ja, Puerto Rico var supet nå i nov/des. Det er der det er mest sol og minst vind på denne tida. Da vi dro derifra lørdagen var det stårlende sol, og i Las Palmas var det tåke og regn. Håper du får ei fin uke du også :)

  Anine: Ja, Sebastian fortjente virkelig å få all oppmerksomhet for ei lita stund. Det blir naturlig nokk mye Daniel i dette huset.
  Du har jo så mye mer å se frem mot nå, så jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på deg ;) hihi :) Ha en fin dag du også ♥

  Trollmor: Kjekt å dra fra Ålesund når det var sånt vær i hvertfall! :) Ha en fiiin dag ♥

  SvarSlett
 5. Jeg har faktisk vært på samme plass jeg! Julen 2001 lå jeg i boblebad på selveste julaften i det området! Håper dere koste dere masse, det fortjener dere!

  SvarSlett
 6. Ah, kjenner den gode sommervarmen helt hit. En slik tur er jammen en helsereise, og dere fortjener det begge to<3 Jeg kan tenke meg at det var godt for Sebastian å få mamman sin helt for seg selv en stund:)

  Store kontraster fra disse bildene og til oss i dag, men det er jammen fint med snø også - i alle fall sånn litt;-) Hold stand uka gjennom og så håper jeg tirsdagen blir fabelaktig!

  God klem,
  A&H

  SvarSlett
 7. Så bra at dere koste dere, og så kjekt for Sebastian å få seg en ferie. At den var velfortjent er helt sikkert, og det blir bekreftet av at han vil at hele familien skal reise sammen neste gang - for en god storebror han er. Og for en vitamininnsprøyting med sol og varme.

  Go'klem

  SvarSlett