mandag 30. januar 2012

Årets mest inspirerende mammablogg!! :)

Hvilken bursdagsgave!! Tusen takk til alle som har stemt på "Kjempen Daniel", jeg er virkelig rørt over hvor mange positive tilbakemeldinger jeg har fått, både på bloggen, på facebook og mail. Det betyr virkelig mye for meg. Det var jo virkelig en ære og bli nominert, og nå har jeg vunnet!! Jeg håper virkelig vi vil fortsette og inspirere i tida fremover.

Jeg vet jo at jeg til tider er frustrert over systemet, og det gjenspeiler seg i bloggen, men det er endel av det og være mor til Daniel, og er en del av hverdagen vår. Jeg skriver om det jeg har behov for og skrive om, eller det som opptar oss om dagene. Livet vårt er langt i fra ett A4 liv, men vi prøver virkelig og gjøre det beste ut av det. Noen dager klarer vi det bedre enn andre dager. Vi hadde jo ikke bare solskinnsdager før 4 okt 2010 heller, selv om det lett kan føles slik ut nå. Selv om motgangen vi møter (enkelte dager) nå, aldri kan samenlignes med de regnvæsdagene vi var vant med før, er dette blitt vår nye hverdag, om vi vil det eller ei.

Vi har, tross alt, så utrolig mye og være taknemlig for. Vi har Daniel fortsatt her hos oss. Vi har verdens beste storebror ♥ Og vi har hverandre. Vi har ledd og smil utrolig mye det siste året, sammen med Daniel, storebror, sykpleiere og leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, snilleste Olianne, og sist men ikke minst, familien vår. Og det skal mer enn et tunggrodd system til, for og ta fra oss gleden her i livet, og motivasjonen vi har for å få det livet vi har rett på.

Jeg er både spent og bekymret for fremtiden, jeg vet der er mange hindringer, men jeg vet også at vi kommer til å nå langt om vi har det rette fokuset. Jeg gleder meg til å en dag kunne glede meg over dagen i dag, og ikke hele tiden glede meg flere måneder frem i tid, slik jeg ofte tar meg selv i å gjøre nå. Jeg gjorde det på intensiven, jeg gjorde det på barneavdelingen, og jeg gjør det den dag, i dag.

Vi er ikke der helt enda, men snart?

Tusen takk, igjen, til alle dere som har stemt på bloggen vår. Jeg håper dere alle vil følge oss videre i både nedturer og (forhåpentligvis) flest oppturer!

12 kommentarer:

 1. En god ting kan ikke sies for ofte: GRATULERER!
  Det er så vel fortjent Karina:)

  (er det du som har bursdag - så gratulerer med dagen også:)

  God klem,
  Hanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hanne! Du har jo en fantastisk fin blogg selv ;)

   Ja,tenk, 32 ble jeg vist denne gangen..:O

   Slett
 2. Ja dette var vel fortjent!mange gripende innlegg.umulig å holde tårene tilbake..
  Natta!
  klem k

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye,Karina.Dette er vel fortjent.Og gratulerer med 32 års dagen.

  SvarSlett
 4. Hei :) velfortjent med en super fin blogg :) gratulerer med dagen din, husk 32 år er starten på livet ;) ha en god dag. Hilsen Torunn i Elverum :)

  SvarSlett
 5. Velfortjent Karina! Du skrive så utrulig bra!!! Og, du veit, ej ønska dokke alle mulige opptura dokke kan få!!

  Gleda mej til daiten ;)

  STOOOR klem (+ en bursdagsklem ekstra) til dej fra mej!!

  SvarSlett
 6. Jeg er så glad for at en så viktig blogg vant kanskje den viktigste bloggkategorien av alle. Jeg tror både ærligheten OG kjærligheten i hverdagen du skriver om, er inspirerende, i alle fall er det slik for meg:) Gratulerer så mye og så inderlig vel fortjent!! Klem fra meg<3

  SvarSlett
 7. Gratulerer, med en velfortjent seier. Jeg var en av de som stemte på dere. Gratulerer med tjuetolvårs dagen din også. :) Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 8. Gratulerer så masse og så utrolig gøy. Synes det er så flott at du orker å dele med deg av deres oppturer og nedturer. Er ny følger av bloggen, men gleder meg til å følge Daniel og co fremover.
  Gry

  SvarSlett
 9. Gratulera så masse med velforkjent seier :)
  Jeg har stemt på dere, å jeg kommer til å følge bloggen videre, synest det er spennende å lese bloggen her, å få hvite hvordan det er med skjønne Danielen og dere andre. Dere er en super skjønn familie :) Klem<3

  SvarSlett
 10. Hurra :) Nå ble jeg virkelig glad, sier som de over meg at dette var deg vel fortjent. :)
  Dette som du skriver om, er så utrolig stort og overveldende for oss utenforstående å lese.

  Vi blir både triste, og leie. Vi blir hoppende glade og utrolig lykkelige når vi leser om fremgang, samtidig ufattelig forbanna over tungrodde systemer og frustrasjonen har ikke bare én gang gjort meg så sinna at tårene har kommet frem.
  Men det er ikke bare triste og sinte tårer du har klart å lokke frem Karina, Daniel og du har jaggu gitt meg mange gode stunder.

  Store klemmer fra Marwin og Bente

  Jeg sier bare tusen takk for åpenheten, at du vil dele dette og skriver en fantastisk god blogg <3

  SvarSlett
 11. Denne seieren var deg vel fortjent Karina - GRATULERER.
  Bitre tårer, gledestårer, hulking, latter... ja det er bare noen av reaksjonene jeg får av å lese det du skriver, men som prisen indikerer, så er det ikke minst inspirerende å lese. Dere står på mer enn noen burde, og det for at Daniel og dere skal få et så godt liv som mulig. At det ikke kommer som en selvfølge er meg helt uforstått og ganske enkelt skammelig. Det er godt å vite at dere ikke kommer til å gi dere. Daniel må være en uendelig inspirasjonskilde for dere, han har nådd så langt, så langt den go'gutten. Og det er jo takket være dere (familien) også, og det er også del av det som gjør denne bloggen så inspirerende, den inspirerer på flere plan. Det var en som skrev på facebook at hun ikke klarte å slutte å lese bloggen når hun først hadde begynt, og det slutter jeg meg helt og holdent til.

  Gleder meg til flere fremskritt i år. Og så får vi vel ta motgangen som den kommer - del med oss du Karina, du vet du har mange som støtter deg/dere :-)

  Go'klem

  SvarSlett