søndag 15. januar 2012

Nominert til "Årets mest inspirerende mammablogg"!

Nå ble jeg virkelig overrasket, glad og rørt! Jeg er ikke akkurat så kjent i denne bloggverden, og viste vel ikke at det var noe som heter "Årets mest inspirerende mammablogg" engang. Tusen, hjertelig takk til den eller de som har nominert akkurat bloggen vår! Det varmer virkelig.

Da jeg startet og skrive denne bloggen var det vel mest for min egen del. Jeg har vel alltid vært flinkere til og skrive enn å snakke. Og jeg har alltid masse tanker i hodet, og det er godt og få noe ned på "papiret". Etterhvert ble jo også bloggen en god informasjonskilde for nært og fjernt som fulgte med oss, og vi slapp unna å måtte fortelle alt til de vi traff. De hadde allerede fått med seg "det viktigste".

I løpet av år 2011 har vi fått mange faste lesere. Og vi har fått utrolig mange kommentarer og mailer fra mennesker som bryr seg og som kommer med sine historier. Det finnes utrolig mange flotte, sterke foreldre i Norges land, som kjempe like mye som oss, og også mer, for at de skal få det har rett på, slik barnet deira skal få det best mulig. Vi er vel alle enige om at dette er kamper vi burde ha sluppet, krefter vi skulle ha brukt på andre ting.

Det er også godt og få tilbakemeldinger om at vi inspirerer. Jeg ønsker jo at dere som er på besøk på bloggen vår, ikke bare skal føle på tristhet og sorg, men også glede og stå på vilje. For det er mest glede hjemme hos oss. Vi smiler og ler mer enn vi er triste og sinte. Heldigvis. Jeg håper dette vil fortsette i åra fremover. Uten humoren, latteren og guttene, vet jeg ikke hvor vi hadde vært i dag.

Tusen, tusen takk, enda en gang for denne nominasjonen. Har dere lyst å stemme fram bloggen vår som "Årets mest inspirerende blogg", kan du gå inn her, eller klikke på banneren på siden.


Daniel elsker når det skjer noe, da er han i sitt ess. Og å kjøre karusell med stolen var midt i blinken!


Kiler det i magen, Daniel?


Er vel ingen tvil i at dette var gøyt? :)

Vi ønsker alle våre lesere ei riktig fin uke. Jeg fikk en stor porsjon inspirasjon og stå på vilje gjennom denne nominasjonen :) Og har tenkt å bruke det fornuftig i uka som kommer! Tusen takk!

12 kommentarer:

 1. Nominasjonen er deg vel fortjent - bra at noen fikk det med seg og nominerte nettopp deg. Og finnes det noe mer inspirerende enn den glade go'gutten Daniel... utrolig nydelig er han, der han snurrer på stolen :-)

  Det er mange ganger tårer og snørr når jeg leser bloggen, jeg synes jo det er så utrolig urettferdig det som har skjedd. Det burde ikke skjedd, og ingen kan noengang ta fra meg den meningen. Det andre som ikke burde skjedd, er det som hele tida skjer - nemlig at dere ikke får det dere har rett på til Daniel. Skamme seg, burde staten, kommunen og NAV.

  Men, over til det positive igjen - du inspirerer, Magnus inspirerer, Sebastian inspirerer, og sist men ikke minst, Daniel inspirerer. Det er godt å vite at dere har det bra, trass alt som har skjedd og som fortsetter å skje. Dere lar ikke motgangen knekke dere det skal være sikkert og visst. Vi som leser bloggen kan jo ikke annet enn å skrive støttende kommentarer og være med dere 'i ånden' - det gir ikke noe i forhold til NAV, men jeg tror nok vi alle håper at det kan gi litt inspirasjon tilbake. Vi er glade i dere, vi heier på dere og vi ønsker dere alt det beste.

  Go'klem

  SvarSlett
 2. Gud, for en fantastisk flott og ikke minst rørende blogg!! Er helt satt ut her jeg sitter og leser og leser, klump i halsen og tårer i øya. At det går an å være så sterk - det står det enormt med respekt av! Inspirerende er det så definitivt - vinner av award eller ei. Stemme er avgitt.

  Husk at det er i mørket du ser stjernene!

  Gleder meg til å følge dere videre. :)

  Varm hilsen fra Marit.

  SvarSlett
 3. Gratulerer. Jeg heier på dere. :)
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. For en fantastisk fin og rørende blogg! Ble helt rørt til tårer her:) Heier på dere!!!

  KLEM KLEM
  ANETTE
  ... som har en egen liten Daniel-kjempe;)

  SvarSlett
 5. Stemt!
  Tror nok dere vinner (:

  SvarSlett
 6. Lykke til, bloggen din er veldig bra, du får frem både smil og tårer , så du fortjener virkelig å vinne Karina :)) har stemt og delt videre :)
  Bente

  SvarSlett
 7. Håper alle går inn å stemmer hver dag.. =) Det skal ihvertfall jeg gjøre! DU fortjener virkelig å vinne!!
  Klem fra Anna=)

  SvarSlett
 8. Jeg har stemt ja! Ikke så mye mer å si en d:p

  SvarSlett
 9. Heia Karina.

  Gratulerer så masse med nominasjonen, det er så vel fortjent:)
  For du er inspirerende Karina (og jeg tror også at dere vinner;-)

  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 10. Hei,

  takk for en inspirerende, rørende og utrolig velskrevet blogg. Takk for at du deler historien deres med oss.

  Jeg kjente ikke til bloggen før jeg så nominasjonen hos foreldremanualen, men jeg husker godt omtalen av Daniels ulykke. Som mamma til en litt mindre gutt reiv den i hjertet mitt da, og i går kveld har jeg lest bloggen din og både grått og jublet og ledd med dere. Det er så utrolig urettferdig, det som har hendt dere - ulykken og at dere skal måtte kjempe for å få den hjelp og støtte fra stat og kommune som vi tar for gitt at finnes i slike situasjoner. Det er også utrolig inspirerende å lese om at dere har gode stunder og hvordan dere koser dere sammen, og at Daniel har et godt liv nå.

  Historien deres har minnet meg på å være takknemlig for de gode hverdagene. Det er tross alt de vi lever i. Nå håper jeg på flere mirakler for deres Daniel i 2012!

  Klemmer fra Bodil

  SvarSlett
 11. Eg skal iallefall stemme på deg... mange gongar :-) Dette fortjener du!! Go`klem

  SvarSlett