torsdag 26. januar 2012

O`hellige Torsdagskveld!

Som jeg har fortalt før, står vi fortsatt uten assistenter på ettermiddag/kveld. Vi hadde faktisk bare en søker på stillingen da vi lyste ut i november. Etter det har det kommet et par søkere til, men vi har fortsatt ingen som har fått stillingen. Heldigvis har vi trofaste Beate som jobbet hos oss 100% i sommer, som kommer og assisterer Daniel noen timer på torsdagskvelder. Da har vi noen timer som vi kan bruke på oss selv, og ikke minst på Sebastian. Da rømmer vi huset, og kommer ikke hjem før Daniel er lagt, og forhåpentligvis sover ;)

Daniel krever mye fra oss, og minst en av oss må jo hele tiden være sammen med han. Det går i ett når Daniel kommer hjem fra barnehagen i 1500 tiden og frem til han legger seg i 2100 tiden. Og som regel så våkner Daniel flere ganger i løpet av kvelden, eller sovner ikke i det hele tatt før klokken er mye. Han sliter mer og mer med spasmer i hoftene nå som Botoxen er ute av kroppen.

I dag sa storebror at han gledet seg til og være sammen med både mamma og pappa noen timer. Vi skulle egentlig ha intervju av en potensiell assistent, men hun trakk seg, og da var kvelden ledig for Sebastian. Det ble Mc Donalds mat, før vi dro på kino. Alvin og gjengen 3 var super underholdning syntes Sebastian. Pappan sovnet et par ganger, men bråvåknet da han begynte og snorke;) Både jeg og Magnus har faktisk sovnet på de kinoene vi har vært på, sammen med Sebastian, nå det siste året. Men man må vel bare sove når man kan ;)

Storebror var i hvertfall kjempefornøyd med kvelden. Det er ikke så mye som skal til for og gjøre storebror glad. Noen timer sammen med oss begge to, så er han godt fornøyd for ei stund. Han synes jo selvfølgelig at Daniel krever mye av oss,og kan innimellom bli fortvilet over at det alltid er han som må vente. Men han er en forståelsesfull storebror, som har måttet takle mye de siste 15 månendene. Vi håper selvsagt at vi vil få inn flere søkere på stillingene hos oss, men frem til vi har de assistentene vi trenger, nyter vi de hellige torsdagskveldene som om hver og en av de er den siste!


Verdens beste to gutter!

6 kommentarer:

 1. Har dere tenkt tanken på å få frem stillingene rundt om på høgskolene o.l.? Sikkert mange studenter som kan passe bra til dette ;)

  SvarSlett
 2. Hei
  Fant bloggen din ved en tilfeldighet. Sitter her med tårer i øynene og gåsehud. Hadde jo lest om ulykken, og lurte på hvordan det har gått. Syns dere er utrolig flinke og har mye godt pågangsmot :-)
  Har selv 3 barn, og vet at de er det viktigeste i livet for meg.
  Masse lykke til videre, og håper dere snart får en flink assistent som kan hjelpe dere <3

  SvarSlett
 3. Har dykk vore i kontakt med stat ped Vest på Sandane. Dei dekker også Møre og Romsdal. Der er fleire flinke spesial pedagogar og logopedar som jobbar med alternativ og supplerande kommunikasjon. Dei driv mykje med rådgiving og konultasjon. http://www.statped.no/Tema/ASK/

  SvarSlett
 4. Bente Harestad Haukaas28. januar 2012 kl. 13:31

  Det er flott å se, og vi vet at veldig mange bryr seg og ønsker Daniel og dere det aller beste på alle måter. Jeg har selv opplevd en tragisk ulykke med min sønn for ett år siden. Han er dessverre fortsatt hardt skadet.
  Mange spørr meg, for de ønsker så veldig å hjelpe, om jeg har prøvd det ene og det andre. Kommer meg de beste forslag som de kan tenke seg om hvor vi kan prøve å ta kontakt og søke eller få behandling osv. Det setter vi veldig stor pris på. Jeg vet alle sier det i aller beste mening. Og det hjelper uendelig mye at andre bryr seg. <3 Det er en fantastisk støtte i andre <3 Det jeg skulle ønske og jeg vet denne skjønne familien hadde hatt behov for, og vært til stor hjelp for dem, var at noen gjorde dette for dem. Er det et sted de muligens kan få hjelp eller økonomisk støtte, så hadde det vært en fantastisk hjelp for dem dersom dere som har forslag undersøker dette for dem. Slik at de ikke trenger å bruke sin tid, sine tanker og sine krefter på dette. Da kan dere si at det er søkt eller undersøkt og dere kan få...:) Eller her er navnet, bildet av og telefonnummet til en fantastisk assistent med den og den erfaringen, utdannelsen osv. Hun er veldig interessert. Så kan familien selv ha intervjuv med den aktuelle når og hvis de ønsker det. For det tar veldig på kreftene og gjøre det selv. Tiden er så tung som den er, så fysiske og psykiske krefter er det ikke alltid så mye overskudd av. Dersom noen med gode råd leser dette og ønsker å hjelpe, så er dette en super hjelp:))
  Klem <3

  SvarSlett
 5. Så kjekt å få tid til bare storebror innimellom, det er klart han trenger det. Han virker så utrolig snill og forståelsesfull overfor den situasjonen dere er i - og han er jo egentlig ikke store karen han heller. Håper dere snart får ansatt noen slik at dere får mer tid til å slappe litt av innimellom. Flotte bilder av to gode brødre. Storfornøyd Daniel og en storebror det bare lyser omsorg av <3
  Go'klem

  SvarSlett