onsdag 18. januar 2012

"Kjærlighetsbrev"

Før jul kom Daniel hjem med en bunke med "kjærlighetsbrev" fra noen ivrige jenter i barnehagen hans. For noen herlige barn ♥ Daniel lyste opp når vi pratet og viste han alle tegningene. Og jeg er så glad for at han får seg venner, og at han er så godt likt. Jeg håper det varer. Tante hadde også skrevet ned et lite gullkorn sagt av ei jente på 5 år som liker Daniel godt:

"E ønska me klær i julegave. Så ønska e me ett folk, og det er en gutt. Det er Daniel!!"

Et lite utvalg av tegninger han fikk, det ble en del rosa slott og hjerter ♥ :Når Daniel kommer i barnehagen blir han møtt av en hel gjeng som ønsker han velkommen, klapper på han og har lyst å trene sammen med han. Og når han skal hjem, roper alle hade etter han og vinker. Daniel synest selvsagt dette er kjempe kjekt, og det gjør mamman og ♥

Håper alle våre lesere får en flott dag! Her går det virkelig fremover utenfor stuevinduet. Regner med grunnmuren er ferdig i løpet av uka. Og på fredag drar jeg og Magnus til Trondheim for å bestille kjøkken, det er greit å ha gjort før det skal opp ;)

4 kommentarer:

 1. Så fantastisk at han har det slik i barnehagen. Selv har jeg en jente på 3 år, og det første hun spør om hver morgen er: "Mamma, no må vi sjå han Daniel på dataen!"

  :)

  Selv om det er vanskelig når kommune og nav skal være vanskelige, får dere prøve å tenke ekstra hardt på at dere er velsignet som har en så herlig gutt, og en storebror som virker som den tøffeste i verden.

  SvarSlett
 2. Åååå, såå koselig!! Det har så mye å si at han trives og har det bra - tross alt! Hverdagsmagi! :)

  SvarSlett
 3. Så herligt med kjærlighets brever da hihi...
  Godt at han er godt likt i barnehagen, men han er nå eg god skjønnas også da ;) fine Danielen deres<3 Håper dere har hatt en fin dag, og får en super dag imorgen. Klem<3

  SvarSlett
 4. Denne bloggen var ny for meg og dette var sterk lesing. Tårene triller fritt mens jeg leser samtidig som smilet ligger på lur. Livet kan virkelig være lunefult. Så skjønne barn han går sammen med i barnehagen:)

  klem fra Heidi

  SvarSlett