mandag 9. januar 2012

DA er vi i gang med påbyggingen :)

Å bo på 90 kvm med en gutt som er 100% hjelpetrengende, som har vedtak på 50 timer med ULOBA assistet på ettermiddag/kveld og helg, som har to rullestoler, ei vogn, en Innowalk, et ståstativ, en Walker, dusj/dostol, en stor treningsbenk, en stor kjelke, et stort speil og flerforldige kasser med sprøyter, bleier, Mic-key, slangesett, en elektrisk rullestol vi venter på, osv osv, blir "litt" trangt. Og det er selvsagt ei stor belastning og bo som vi bor. Vi kan godt si at vi er vandt med det, men av og til lurer jeg på om jeg holder på og bli smårar av dette kaoset ;) Mangelen på privatliv har egentlig vært verst, og derfor har vi heller ikke fått brukt de ULOBA timene vi har. Dette blir det en forandring på nå, så nå håper vi bare noen vil søke på stillinger hos ;) Vi trenger noen som kan hente Daniel i barnehagen kl 1440 hver hverdag frem til midten av mars, etter det trenger vi noen som kan hente Daniel i bhg kl 1440 tre dager i uken. Vi ser for oss 7,5 timers vakter, men det kan selvsagt diskuteres.

På ettermiddagen 4 Januar dukket det opp en bil fra Blindheim maskin, og ei lita stund etterpå kom gravemaskina. Og torsdag 5 januar var de i gang!! ENDELIG skjer det noe her!! :)


Daniel skal på svømming på torsdager, så da går han i Innowalk maskina tidlig om morgenen. Denne torsdagen gikk han mens han såg på gravmaskina og lastebilen uttenfor :)


Og de jobber og de jobber.. Vi bor på Myrland, og det sier vel litt om hvilken grunn vi har.. det er mye myr ;) Det ble gravd hele tre meter ned og fylt opp.


Storbror synest også det er spennende :) Han gleder seg veldig til vi får bedre plass!

De kom seg veldig langt bare i løpet av torsdagen. Som dere ser på bildet nedenfor graver de et stykke ut på plenen, vi bygger en stor terasse her til sommeren, da er det enkelere for Daniel og være med oss ut også, og vi har plass til oppbevaring av enkelte hjelpemiddel som ikke MÅ stå inne, men som likevel trenger ly, som kjelken og den elektriske permobilen.
En som vanlig smørblid Daniel som er svært fornøyd med å sitte og se på gravemaskina som har parkert rett uttenfor terassedøra :)

Det går fort med Blindheim maskin ;) Fredags ettermiddag var de klare med og grave og fylle i med stein, de avtalte også med Fagrør hvor rørsystemet skulle gå, og laget til slik dette var klart til mandag.


Mandags morgen sto Fagrør klare! Nå skal det legges rør for kloakk og vann :)


Her ser dere at mange av røra er lagt. Nå skal Emblem Bygg skal støype ringmurer før siste rest av rørarbeidet blir gjort! Da kommer Blindheim maskin tilbake og tetter, så kommer grunnmuren


Og jammen kom det ikke en stooor lastebil med materiale hit også nå i ettermiddag. Heldigvis var ikke alt til oss ;)


Daniel måtte ut og få se krana som lastet av material til oss. Nå ligger takstolane våra uttenfor på naboens tomt :) Vi satser på at det går bra for ei stund!! :)

Fantastisk deilig å endelig være i gang!! :)

3 kommentarer:

 1. Så deilig at dere endelig er igang! Å spennende for små gutter.. Blir nok godt med bedre plass ja, hørtes grådig trangt ut.. Håper hele prossessen går like radig fremover sånn at dåkker kan nyte bedre plass og ikke minst mer privatliv, så fort som mulig!=)
  Klem=)

  SvarSlett
 2. Hurra ----- endelig får dere større plass ;)

  håper dere får all en hjelpa dere trenger

  monikaklemma

  SvarSlett
 3. Så bra at det endelig er blitt fart på sakene :-) Og selvfølgelig er det kjekt for guttene. Jeg har jo vært inne og lest om hvordan den nye delen skal være, så jeg kan tenke meg at dere ser fram til det ja - tenk så bra det blir, for dere alle sammen. Gleder meg til å se bilder etterhvert som det tar form. Og så håper jeg at dere får medhold i forbindelse med å få kostnadene for utbyggingen dekket, det skulle jo bare mangle.
  Fortsatt å kose dere med underholdning i form av utbygging dere :-)
  Go'klem

  SvarSlett